Cazare in Maramures la Pensiunea Rustic din Oncesti

pensiunea rustic oncesti - cazare in maramures
pensiunea rustic oncesti maramures

Cazare in Oncesti. Odata ce dechizi portile acestei pensiuni din Maramures, pensiunea Rustic Oncesti ve-ti fi intampinati de o gazda primitoare, mereu cu zambetul pe buze si rosie in obraji si de o farama de Maramures, unde traditia si obiceiurile va v-or fermeca de la primii pasi..
Pensiunea Rustic Oncesti, pensiune in Maramures, o puteti gasi printre pensiunile care ofera cazare in maramures, si are o capacitate maxima de 17 persoane, cazare in camere cu motive si mobilier traditionale, cu cerge lucrate manual, cu stergare si farfurii pictate manual cu motive maramuresenesti. O casuta veche din lemn sculptat, casuta cu 2 camere neatinse de vreme, unde totul…mobila , covoarele, perdelele, cergile sant autentice si de o vechime de peste 100 de ani, lucrate cu maiestrie de vechii mesteri populari, unde turistii se pot bucura de liniste, de apa calda, incalzire deasemenea. Pensiunea are o curte imensa cu foisor, cu gratar, cu leagan toate impresurate de minunate flori si pomi, si parcare. Gazdele va vor plimba cu sania trasa de cai, sau caruta, in functie de anotimp. Va vor bine dispune cu programe muzicale cu ceterasi din zona, iar…la masa va vor oferi …minunate mancaruri traditionale pregatite din produse ecologice, din gospodaria proprie,si bineinteles nu o sa lipseasca traditionala horinca. Printre pensiunile din Maramures, care ofera cazare in Maramures,bineinteles si pensiunea Rustic Oncesti, care este situata la mijlocul localitatii, ..cu o poarta impunatoare, sculptata, maramureseneasca. De aici, odata cazati puteti descoperi si vizita ruinele cetatii din Oncesti, Biserica de la Surdesti ,…la cativa km.. Biserica Budesti unde armura lui Pintea Viteazul e la loc de cinste, Memorialul Durerii – inchisoarea victimelor comuniste din Sighetul Marmatiei care va v-a impesiona si va v-a marca profund, minunata Manastire de la Barsana…un colt de rai impresurat cu milioane de flori, alei printre minuatele lacasuri de cult, unde odata ce pasesti in manastire, te va invalui o pace sufleteasca care nu se poate descrie in cuviinte.
Inainte de a porni la drum, este bine sa gasiti un loc de cazare in maramures, la o pensiune in Maramures, sa nu ajungeti in Maramures si sa nu stiti unde o sa va cazati. Pentru cazare puteti face o rezervare teleonica, folosind site-ul www.cazaremaramures.ro sau www.pensiunimaramures.ro, pentru a fi siguri ca veti gasi cazare in maramures, sau pensiuni in maramures cu locuri libere de cazare in perioada in care v-ati programat vacanta in Maramures.
Va asteptam cu drag sa descoperiti Maramuresul, gasind cazare intr-o pensiune in Maramures din multele pensiuni in maramures prin cazaremaramures.ro. Succes !