Pensiunea Eladi – pensiune in Maramures

pensiunea eladi - pensiune in maramures
pensiunea eladi borsa maramures

Azi va ducem sa cunoasteti Pensiunea Eladi, pensiune in Maramures, in localitatea Borsa.
Pensiunea Eladi , pensiune in Maramures dintre multele pensiuni in Maramures, ofera cazare in Maramures, in Borsa.
Pensiunea Eladi va asigura un sejur desosebit de placut intr-o zona turistica de exceptie, in inima muntilor maramuresului.
Pensiunea Eladi va ofera cazare in Maramures intr-o zona care este situata pe Valea Ilei intr-un loc mirific retras, cu aer curat si scaldat in soare, inconjurat de coline cu brazi, la aproximativ 100 de metri de soseaua principala, care face legatura intre orasul Borsa si complexul turistic Borsa .
Cazarea in Maramures, la pensiunea Eladi din Borsa, pensiune in Maramures, ofera conditii optime pentru odihna si relaxare. Minunate seri cu focuri de tabara, drumetii, schi, bancute intre flori si brazi, foisor intr-un luminis salbatic, gratar, balansoar, carari care urca spre frumusete printre nori si brazi, iepurasi si caprioare. Pensiunea Eladi, pensiune Maramures, dispune de 20 locuri de cazare. Pensiunea Eladi va pune la dipozitie si un salon de biliard; ca servicii pensiunea inchiriaza biciclete si echipament de schi. Minunata gazda a pensiunii, d-na Adriana va incanta cu calmul si bunatatea ei, mereu prezenta si atenta la dorintele dvs. La Pensiunea Eladi, puteti sevi preparate traditionale, cu specific maramuresenesc, din produse ecologice obtinute in gospodaria proprie. Atunci cand, porinti la drum, pentru o vacanta de neuitat, incercati la una din pensiunile din Maramures, Borsa , statiunea care freamata de turisti, de viata, de frumusete …si unde ve-ti gasi cazare si voie buna, mancaruri traditionale, si …mereu gazde primitoare care sa va intampine cu drag. Daca va hotarati sa vizitati Sighetul Marmatiei, veti gasi mai multe obiective interesante , unele cu puternic iz istoric cum ar fi : Muzeul Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei, manastirea Barsana, atelierul de ceramica de Sacel. In Maramures veti vedea ceea ce nu prea puteti vedea in alta zona a tarii noastre, pentru asta mergeti duminica pentru a vedea maramuresenii, gatiti in strai popular, ducandu-se la biserica…