Oferta de Paste 2019 in Maramures la Pensiunea Frații Pasca

Oferta De Paste 2019 in Maramures

Bucura-te de Oferta De Paste 2019 in Maramures, la Pensiunea Fratii Pasca.

Te invităm să petreci sărbătorile de Paște cu noi, la Pensiunea Fratii Pasca, în mijlocul tradițiilor vechi din ținutul Maramureșului!
Trăiește sărbătorile de Paște, cu noi, la Pensiunea Fratii Pasca din Barsana Maramures, alături de familia ta,  în stil tradițional maramuresean și savurează bucate alese și delicioase specifice acestui ținut!
Abia așteptăm să încerci savoarea și gustul deosebit al preparatelor noastre gătite cu mare atenția și grijă, dar mai ales toate făcute din ingrediente naturale, provenite din ferma proprie. Astfel, de Paști te servim cu: ouă proaspete roșii, șuncă bogată în aromă, cârnați delicioși, friptură zemoasă de miel, friptură gustoasă de ied, slănină sănătoasă, cozonac aburind abia scos din cuptor, pască, pâine de casă caldă ca pe timpuri, dulceață de casă, zacuscă de toate felurile și altele.
Oferta de Paște 2019 in Maramureș presupune:
– cazare 4 nopți
– demipensiune
– masă festivă de Paște
– program artistic tradițional
– sesiune foto în costum popular
Petrece cu noi, în familie, sărbătorile Pascale în stil tradițional, bucură-te de bucatele alese specifice zonei și în noaptea Învierii poți asista la slujba oficială din Mănăstirea Bârsana, la sfințitul coşercilor, dar și la alte obiceiuri unice.
In prețul pe persoană este inclusa, demipensiune (cazare, mic dejun, cina, masa festivă).

Tarif sejur 4 nopți/5 zile/1100 lei/persoana
(cazare, mic dejun, cina, masa festivă).

Copiii sub 6 ani au gratuit, peste 6 ani -12 ani au reducere de 50% din preț fără pat suplimentar.
Esti interesat de Oferta de Paste 2019 in Maramures la Pensiunea Fratii Pasca ?
Grabeste-te de fa o rezervare chiar acum !

Acceptam si tichete de vacanta !
(Sodexo , Edenred , Cheque vacances)

Te așteptăm la noi pentru că vrem să împărtășim cu tine tradițiile noastre, peisajele rurale ce te inspiră la liniște și stilul nostru renumit de viață, dar mai ales ospitalitatea noastră maramureșeană legendară.
Cât ești la noi poți vizita Mănăstirea Bârsana, muzeul Toader Bârsan, o biserică veche de lemn care este monument UNESCO și porțile noastre de lemn renumite în toată lumea.
Te așteptăm cu drag la pensiunea noastră, Pensiunea Frații Pasca din Bârsana și lasă-te surprins de ce poate oferi acest ținut!