Pensiunea Seky – Cazare in Maramures

pensiunea seky maramures - cazare in maramures
camera pensiunea seky maramures

In Maramures, in localitatea Salistea De Sus, daca doriti cazare in Maramures, sau sa gasiti pensiuni in Maramures, puteti gasi pensiunea Seky, care va propune o excapada printre dealuri si vai, oferind cazare in Maramures. Pensiunea Seky vine cu o gama diversa de locuri de cazare, in cateva variante de pensiuni maramuresene pe care le detine: in casute maramuresenesti autentice de acum 100 de ani, restaurate la standarde si conditii moderne, dar in acelasi timp nealterand traditionalul, in cabane din trunchiuri de pom, o casuta pentru un cuplu, construita intr-un copac…ca in povesti.
Amplasata departe de zgomotul urban, in mijlocul naturii , al dealurilor , face ca Pensiunea Seky sa fie o destinatie ideala pentru de cei ce doresc relaxare completa, liniste, aer curat si desigur cazare Maramures..De asemenea printre casute si aleei se plimba in voie o multime de animale exotice cum ar fi lame, caprioare, pauni, lebede, iar in locuri anume amenajate puteti admira mistreti, lupi, si alte minunate animale , spre incantarea in special a copiilor.
Restaurantul Pensiunii Seky este cu specific traditional romanesc,…. terase la tot pasul inconjurate de vereata, spatiile de joaca pentru copii in aer liber cu balansoare, topogane, si o mini gradina zoologica sunt atractiile care pensiunea Seky vi le pune la dispozitie , atunci cand cautati cazare in maramures si v-ati oprit la aceasta pensiune in Maramures.
Pentru a va face o idee asupra ..raiului acestei pensiuni , puteti vedea detailat poze pe site-ul www.cazaremaramures.ro, sau pe www.pensiunimaramures.ro
La pensiunea Sezy din Salistea De Sus, Maramures o sa gasiti o gama larga de facilitati cum ar fi : frigider , masa de ping-pong, crama, sala de fitness, parcare, gradina/curte, piscina, jacuzzi, sauna, foisor in curte, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte, sanie trasa de cai, ATV, internet wireless, living, sala de mese, semineu, terasa, ferma proprie care toate va stau la dispozitie pentru a avea o vacanta cat mai placuta si confortabila in Maramures la „tara” dar cu un confort de inalte standarde Europene. Daca doriti cazare in Maramures, la pensiuni in Maramures, va sugeram cu incredere sa va cazati la pensiunea Seky din Salistea De Sus, Maramures.