Pensiunea La Maria – Cazare Maramures

Pensiunea La Maria – Cazare Maramures
Pensiunea La Maria – Cazare Maramures

Azi vorbim de Pensiunea La Maria care ofera cazare Maramures, la Poienile Izei.

Daca doriti sa aveti un sejur de cateva zile in Maramures, nu porniti la drum inainte sa va asigurati cazare in Maramures, intr-o localitate , sau in mai  multe localitati de-a lungul traseului pe care o sa-l urmati.
Pentru a rezolva de acasa, problema de cazare in maramures, va recomandam site-ul CazareMaramures.ro
Odata ajunsi in Maramures, din Sighetul Marmatiei inspre Poienile Izei, ve-ti strabate drumul printre sate si locuri de poveste, o multime de pensiuni in Maramures, care va ofera cazare in Maramures, decor si traditii specifice Maramuresului.
Ajunsi la familia Barsoan, Ioan si Maria, oameni care intruchipeaza adevaratul sens al oamenilor puri si neatinsi de rautate
Pensiunea La Maria , ofera cazare Maramures, loc si pensiune in Maramures…unde te vei simti cu adevarat special, te vei bucura deplin de liniste,mancaruri traditionale,  relaxare si voie buna. Nu vei uita serile in care aceste gazde te vor incanta  cu cantece traditionale , cu un paharel de horinca traditional.
Aici te vei putea bucura de natura, de un gratar in aer liber, de plimbari prin imprejurimile acestor meleaguri, aer curat..
Poienile Izei se afla in inima Maramuresului istoric, acolo unde vechimea costumelor traditionale, a portilor sculpate in lemn,   se contopesc perfect cu puritatea naturii.
… totul este ca in povesti – obiceiurile si traditiile maramuresene, chiar si azi, au ramas neatinse  pana in cele mai mici amanunte iar peisajele sunt minunate, coline verzi, presarate cu capite de fan, aer curat, cantecul pasarilor..vara, iar iarna, un sat intre dealuri imbracate in nameti, imaginea casutelor cu hornuri fumegande, si un aer de poveste cu miros de cetina… ospitalitatea localnicilor, arhitectura specificazonei ..cu portile de lemn sculptat, interioarele amenajate cu bun-gust, rustic,  si decorate cu tesaturi traditionale, o sa obtii imaginea Maramuresului vechi de sute de ani.
În Poienile Izei, poti gasi cazare , la o multime de pensiuni, gazde minunate iar ca turist poti admira una dintre cele mai vechi biserici de lemn sculptat din lume, care dainuie si azi…

Cand mai veniti in Maramures si cautati cazare in Maramures, nu uitati de Pensiunea La Maria din Poienile Izei. Va asteptam !