Cazare Maramures la Pensiunea Hantig Lucian

cazare maramures la pensiunea hantig lucian
Bucatarie Pensiunea Hantig Lucian

Cazare Maramures la Pensiunea Hantig Lucian. Zona Maramuresului a pastrat dintotdeauna farmecul traditiilor romanesti, vechi de secole. Dca ati ales cazare Maramures la Pensiunea Hantig Lucian este locul in care va puteti bucura de spiritul ales al Maramuresului. Daca doriti cazare maramures si concret sa va cazati in localitatea Borsa, pensiunea noastra va sta la dispozitie cu o oferta bogata de locuri de cazare si cu cele mai bune servicii pe care le puteti gasi in zona. Ne gasim la doar 800 de metri de partia de schi, o atractie turistica foarte cautata de turistii care ajung in zona.
Pensiunea Hantig Lucian ofera cazare maramures si este localizata in Complexul Turistic Birsa, un loc aparte al Romaniei, in care s-au facut multe investitii in ultimii ani. Daca alegeti cazare Maramures la Pensiunea Hantig Lucian , veti avea acces la numeroase obiective turistice din zona si va veti bucura de o vacanta pe cinste. Va oferim posibilitatea de a alege una sau mai multe dintre cele 8 camere cu baie proprie din pensiunea noastra.
Printre facilitatile oferite de noi se numara televizor propriu in fiecare camera, apa calda, incalzire centrala, bucatarie la dispozitia tuturor turistilor, precum si o parcare incapatoare pentru masinile lor. In plus, daca aveti animale de companie cu dvs., la noi puteti sa va cazati inclusiv cu ele. Puteti savura aici una dintre numeroasele feluri de mancare traditionala romaneasca (in sala de mese sau pe terasa) si puteti chiar sa pregatiti un gratar, daca aveti pofta de ceva deosebit.
Cadrul natural cu adevarat mirific de care beneficiaza pensiunea Hantig Lucian i-a facut pe multi turisti sa isi prelungeasca sederea la noi atunci cand ne-au calcat pragul. Cu greu poate fi descrisa in cuvinte frumusetea locurilor de aici. In plus, la pensiunea Hantig Lucian veti gasi si oferte speciale la pachetele turistice de Craciun, Revelion si Paste. Toate dotarile de care beneficiaza pensiunea noastra sunt noi si de calitate; putem garanta satisfacerea celor mai elevate gusturi. Alegeti cazare maramures la Pensinea Hantig Lucian .Va asteptam pe la noi pentru a va convinge sa raveniti si altadata !